Focaccia met peer en spekjes

Recept: Focaccia met peer en spekjes

Ingrediënten

6 personen

Bij een Focaccia denk je waarschijnlijk niet gelijk aan peer. Toch is zoete van de peer in combinatie met het zoute van de gerookte spekjes echt een lekkere topping voor op dit Italiaanse brood. Heerlijk bij de soep, met een salade of gewoon met een glaasje wijn erbij. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 45 min + 30 min | Oventijd: 20-25 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Stroopwafelcake met mascarponetopping Stroopwafelcake met mascarpone...
Bananabread wafels Bananabread wafels
Wentelteefjes van oude oliebollen Wentelteefjes van oude oliebollen
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Gerrit Hoekstra
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.