Focaccia met rozemarijn & zeezout

Zelf focaccia maken


Zelfgemaakte focaccia is één van mijn favoriete recepten. Deze variant is heerlijk met rozemarijn, knoflook en zeezout. In principe is de focaccia een broertje van de pizza. Voor beide gebruik je hetzelfde deeg alleen bij een pizza wordt deze veel dunner uitgerold. De focaccia is meestal zo'n 2 cm dik. Oorspronkelijk komt het brood uit Liguria. Lekker met een goed glas wijn erbij.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Karen Buskens
  • Bianca de Ruiter
  • Suzanne van den Berg
  • Joycewessels
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.