Frambozen frangipane

Foody Redactie


Deze frambozen frangipane is een super taartje en ideaal als leuke traktatie voor als je iets te vieren hebt. Ik vier ook alvast een heel, heel klein feestje, aangezien ik mijn manuscript heb ingeleverd voor mijn boek foodfotografie. Tijd dus voor een feestelijk receptje. Frangipane is een taartje met een soort amandelvulling. Een heerlijk klein, zoet taartje wat erg lekker is met fruit. In dit geval frambozen. Heerlijk in combinatie met een citroen icing. Door het fris-zure van de icing komen de smaken nog meer tot zijn recht. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.