Franse Boeuf Bourgignon
In het najaar wordt het weer kouder en krijgen we trek in die heerlijke stoofpotjes. Met dit recept maak je de traditionele Boeuf Bourgignon. Lekkerst is als je het een dag van te voren maakt, want dan smaakt het nóg lekkerder. Eet de Boeuf Bourgignon met sperzieboontjes en kruimige aardappelen of aardappelpuree. Dat wordt smullen! Bon appetit!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |