Fricandeau met mosterd en rozemarijn

Fricandeau met mosterd en rozemarijn

Ingrediënten

6 personen

Een fricandeau is een prachtig braadstuk om te serveren tijdens kerst. Door hem in te smeren met mosterd, rozemarijn en koekkruiden bakt de fricandeau heerlijk knapperig. Neem wel de tijd om de fricandeau te bereiden. Het braadstuk moet zeker een uur bakken in de oven en in totaal drie kwartier rusten. Serveer het vlees warm of koud. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Stefanie
Vitello tonnato
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Bbq worst spies
 3
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Lamsrack
 3
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Rosbief uit de oven met rozemarijn
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.