Frittata met tomaat

Makkelijke maandag frittata


De frittata is een van oorsprong Italiaanse variant op de omelet. Deze wordt vaak gemaakt van ei met Parmezaanse kaas, aardappel, ui, peper en kruiden zoals peterselie, oregano of tijm. De frittata wordt zachtjes gegaard op laag vuur. Er bestaat niet een vast recept voor frittata, dus je kunt lekker variëren met verschillende soorten ingrediënten. Serveer de frittata lekker met een frisse groene salade. Alleen een beetje aangemaakt met olijfolie, balsamico azijn, peper en zout. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Ivonne Niessink
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.