Fruitbakjes van bladerdeeg

Snelle basis groentesoep


Ken je die lekkere fruitvlaaien waar onder het fruit een laagje room zit?  Deze heerlijke fruitbakjes zijn bijna net zo, maar vergen een stuk minder moeite. Je maakt ze namelijk van het oh zo veelzijdige bladerdeeg, en dat vul je met een heerlijk laagje custard en lekker vers fruit naar keuze.  Ik koos bijvoorbeeld voor appel, druif en mango, maar je kunt het natuurlijk helemaal aan het seizoen aanpassen. Maak ze bijvoorbeeld met appel en peer in de herfst, met aardbeien en kersen in de zomer en met rabarber in de lente. Zo gepiept, en dus altijd hartstikke lekker! 

 

Vergeet niet je bakjes met room nog een half uurtje te laten opstijven, zo worden ze het allerlekkerst!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.