Fruitige zuurkoolstamp

Foody Redactie


Met dit mooie weer denk je vast niet meteen aan een zuurkoolstamppot, maar dit recept met zuurkool én fruit is zeker de moeite waard. Zelfs op een warme, zonnige dag. Door de zuurkool klaar te maken met ananas en banaan krijgt het een lekker zomers tintje en wordt de stamppot niet zwaar. Voeg voor een extra smaaksensatie nog wat gebakken spekjes toe en je hebt een topgerecht.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.