Fudge met Popcorn en discodip
Melkchocolade met discodip en popcorn in een reep. Yumm!! Maar melkchocolade met salted caramel is ook heerlijk! Tijd dus om deze twee smaken met elkaar te combineren in een Fudge van zachte karamel met zoute popcorn en discodip. Zó lekker! En het is ook nog eens super gemakkelijk om te maken. Je hebt wel wat geduld nodig voordat je er van kunt snoepen. De fudge moet namelijk minimaal 4 uur opstijven in de koelkast, maar dat is het zeker waard. Enjoy! Voorbereidingstijd: 15 min, Koeltijd: minimaal 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |