Fudgey chocolade bountytaart

Fudgey chocolade bountytaart

Ingrediënten

Deze volle chocoladetaart met kokos is perfect om te serveren als dessert. En deze heerlijke chocoladetaart is niet alleen glutenvrij, maar ook smeuïg en heel rijk van smaak. Het glanzende chocoladeglazuur en de topping van kokosrasp maken de taart helemaal af. Yum!! Het recept voor dit dessert is afkomstig uit het heerlijke boek van Donal Skehan: Vers! 

Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 35 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Zwitserse room – basisrecept Zwitserse room
Frambozentaart met frangipane - recept Frambozentaart met frangipane
Vijf verschillende hartige hapjes met bladerdeeg! VIDEO: Vijf verschillende hart...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.