Gado Gado
Gado gado is een Indonesisch groentegerecht welke bestaat uit een mix van groenten met een gebakken of gekookt ei en pindasaus. Het is een recept wat je niet per sé elke keer hetzelfde hoeft klaar te maken. Deze variant is bijvoorbeeld gemaakt met chinese kool, snijbonen, taugé, en komkommer, maar je kunt er ook lekkere seizoensgroenten in verwerken. Lekker veelzijdig dus. Binnen no-time heb je een super volwaardige vegetarische maaltijd op tafel staan. Simpel, en super lekker! Serveer met wat rijst en genieten maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |