Galette met rabarber en ricotta
Nu het rabarberseizoen nog in volle gang is, moet er natuurlijk iets lekkers worden gemaakt met deze mooie roze stengels. Een gemakkelijk te maken taartje deze keer. Een galette met rabarber en ricotta om precies te zijn. De ricotta met honing op de bodem van de galette maakt het taartje lekker romig. Serveer, om het nóg romiger te maken, de rabarbertaart met een bolletje vanille of yoghurtijs. Perfect taartje dus om eventueel als dessert te serveren.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20-25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |