Gebakken banaan

Gebakken banaan


Je kent een gebakken banaan misschien vooral gefrituurd met een deeglaagje er om heen. Je kunt echter ook prima bananen bakken zonder dat laagje. Net zo lekker en multi-inzetbaar. Zowel om je de Indische rijsttafel een niveautje hoger te tillen, als op een geroosterde bterham met een snufje kaneel en wat rietsuiker. Even oefenen op het bakken en dan heb je een vast en zeker een nieuw blijvertje op je repetoire. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
  • Martijn de Klark
  • Marleen van Lelieveld
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.