Gefrituurde salie

Gefrituurde salie


Met gefrituurde salie kun je heel veel kanten op. Het is een perfecte smaakmaker voor herfstgerechten. En het leuke aan salie frituren is dat het een gerecht echt afmaakt wat betreft de smaak én looks. Het is heerlijk door zelfgemaakte gnocchi of bij bijvoorbeeld geroosterde pompoen. Tip: De olie waar het kruid in is gefrituurd moet je zeker niet weggooien. Het heeft een lekker smaakje. Voeg er op het laatst nog een geplet teentje knoflook bij en je hebt een kruidige olie die je weer kunt gebruiken om pompoen in te bakken of door een linzensalade te doen. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
BBQ Rub zelf maken
Foody redactieFoody redactie
5x favoriete kruiden en specerijen
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
5x favoriete kruiden en specerijen

Voorheen had Sabine van Ohmyfoodness al haar kruiden en specerijen in een kastje staan, totaal onoverzichtelijk. Maar nu is dat anders. Vrijwel al haar kruiden...

Lees meer
Italiaanse lasagne
 13
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Ontbijtkoek
 8
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.