Gegrilde entrecote met wortelcrème en paddenstoelenjus

Gegrilde entrecote met wortelcrème en paddenstoelenjus

Ingrediënten

2 personen

Gegrilde entrecote met wortelcrème, aardappeltjes, broccoli en paddenstoelenjus. Klinkt heerlijk toch? Het ziet er onwijs chique uit, maar toch is dit gerecht eenvoudig om zelf thuis klaar te maken. Perfect voor op een doordeweekse avond, maar ook prima om te bereiden wanneer je eters krijgt. Serveer het gerecht met een goed glas wijn en genieten maar. Enjoy! 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Wilma Dirkx
  • Tineke Schoemaker
  • Foody redactie
  • Isa Lenders
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.