Gegrilde perziken met monchou
Ik ben dol op toetjes maar vooral dol op toetjes die makkelijk en snel de bereiden zijn. Daarnaast vind ik gegrild fruit heerlijk dus dit is voor mij het ideale toetje: gegrilde perzik met monchou en amandelschaafsel. Door de grill krijgt het fruit een lekker gecarameliseerd laagje mmm! Het is best een skinny dessert dus je kunt er gerust van snoepen. Wil je extra uitpakken?, serveer er dan een bolletje ijs bij. Dan is het helemaal een yummy dessert.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |