Gegrilde vijgen met Parmaham en Geitenkaas
Het is weer herfst en dat betekent dat de verse vijgen weer volop verkrijgbaar zijn. Heerlijk en lekker veelzijdig. Dit keer maakte ik er een lekker voorgerechtje van. Door de vijg te grillen krijgt het lekker veel smaak en wordt het extra zoet. Dat combineert goed met de zoute parmaham, de zachte geitenkaas en het zure van de balsamico. En is het geen plaatje? Aan de slag dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |