Gehaktspiralen van bladerdeeg
Binnenkort een feestje? Bladerdeeghapjes doen het altijd goed! Nu kun je deze natuurlijk kant-en-klaar in de supermarkt gaan halen, maar nog leuker en nóg lekkerder is het om deze zelf te maken. Daarnaast is het ook nog eens super simpel dus waarom zou je het niet doen? Breng het gehakt op smaak met kruiden, vul het bladerdeeg en schuif ze in de oven. Makkelijker kan niet toch? Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |