Geitenkaas bruschetta met avocado

Foody Redactie


Ik ben eigenlijk niet echt een avocadofan. Sorry, maar een avocado zo, zonder iets erbij, smaakt gewoon nergens naar. Wel in guacamole en bij andere gerechtjes, maar niet zo. Gelukkig vind ik altijd wel een lekker receptje waar het wel goed in werkt. Zo ook deze bruschetta die ik afgekeken heb van Donna Hay. De pittigheid van de geitenkaas, het frisse van de munt en de zoetigheid van de geroosterde limoen smaken echt perfect bij de romige avocado. Op deze manier kan ik wél echt van avocado genieten!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • vbrakel
  • Corine de Mos
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.