Gemarineerde spekfakkel

Snelle basis groentesoep


Kun je ook geen genoeg krijgen van gezellige barbecues in de zomer? Met dit recept zet je een heerlijk recept op tafel: een spies omwikkeld met op Oosterse wijze gemarineerd spek. Laat het vlees even een uurtje marineren in de kruiden, wikkel het daarna spiraalgewijs om de prikker en grill ze daarna in ongeveer tien minuten knapperig op de barbecue of grill. Lekker om te serveren met een frisse salade en wat brood.

Los van het marineren ben je er in een half uur mee klaar.

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Emile
  • Silke Numan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.