Gepofte zoete aardappel met Hollandse garnalen

Gepofte zoete aardappel met Hollandse garnalen


Eigenlijk is zoete aardappel altijd heerlijk. Dit gerecht met gepofte zoete aardappel en Hollandse garnalen is lekker bij een gebakken stukje vis of met een salade erbij, maar als makkelijke maaltijd doordeweeks heeft het niet eens echt toevoeging nodig. Heel makkelijk en snel. Alleen het poffen duurt lang, maar in die tijd kun je lekker wat voor jezelf doen. Dat dan weer wel.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Judith Bandell
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.