Geroerbakte witlof met appelstroop en tijm

Foody Redactie


Witlof is een super lekkere groente en meestal eet je het gekookt of met ham en kaas uit de oven. Als je eens iets anders wil doen met je witlof, dan moet je deze variant zeker eens proberen: geroerbakte witlof met appelstroop en tijm. Klinkt misschien een beetje apart, maar het is zeker lekker. Serveer het met gebakken aardappeltjes en een stukje zalm en je hebt een heerlijk maaltje. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wibbe van der Terp
  • Bart van der Helm
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.