Geroosterde bloemkool uit de oven
Bloemkool is een veelzijdig ingredient waar je vele kanten mee op kan. Koken, bakken of zelfs rauw eten. Als vervanging voor couscous of rijst. Noem maar op. Naast deze bereidingswijze, is het ook heerlijk om bloemkool te roosteren. Laat de bloemkoolroosjes een nachtje marineren in een mengsel van yoghurt, gember, citroensap en knoflook alvorens ze te roosteren. Resultaat? Heerlijke zachte, frisse en kruidige bloemkoolroosjes.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |