Geroosterde knoflook

Geroosterde knoflook

Ingrediënten

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn hier in huis echt dól op knoflook. ze gaan er met bollen doorheen. Wat een erg fijne afwisseling voor rauwe knoflook is, is geroosterde knoflook. Knoflook uit de oven, waardoor de binnenkant zacht en creamy wordt en het een extra intense smaak krijgt. Deze pasta-achtige knoflook kun je dan weer gebruiken door heel veel gerechten, bijvorbeeld door soep, op een broodje, in aioli of bijvoorbeeld door verse pompoenpuree. Hemels!

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Emmylou van den Hardenberg
Lasagne paprika
 3
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Fresh & Easy: Pasta met broccolipesto
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
BBQ is on: Geroosterde Aubergine
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.