Gesauteerde paddenstoelen met spinazie en truffel

Gesauteerde paddenstoelen met spinazie en truffel


Dit super makkelijke gerechtje smaakt geweldig. De lekker nootachtige smaak van de spinazie en paddestoeltjes combineren heerlijk met de truffelolie. Lekker om te serveren als bijgerechtje. Zowel met een stukje vlees en wat geroosterde aardappeltjes, maar ook bij een lekkere risotto. Hoe dan ook smullen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Annabel Keesmaat
  • Inge Van Weert
  • Katja Cocco
  • Lisa Lagerweij
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Greet Smorenburg-Wolthuis
  • Rra.terhorst
  • Wouter De Kamp
  • Iris Zweers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.