Gevulde appeltjes met rodekool
Lekker he? Rodekool met appel? Dit keer gaan we hem ietsje anders maken zodat het helemaal kerstdiner-proof is! In plaats van de appel door de rodekool te verwerken is de rodekool dit keer in de appel verwerkt. Wat is het verschil vraag je je af? Nou, dat je een superchique en heel mooi gevuld appeltje krijgt! Niet alleen mooi, maar ook nog eens hartstikke lekker en zo klaar. Tada!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |