Gevulde aubergines met gehakt

Ottolenghi’s gevulde aubergines met gehakt

Ingrediënten

2 personen

De gevulde aubergines met gehakt zijn ontzettend lekker. Ik heb me laten inspireren door het recept van Ottolenghi. Terwijl de aubergines in de oven worden geroosterd, maak je het gehakt lekker op smaak met flink wat kruiden. Wanneer je de aubergines hebt gevuld gaat het geheel nog een uur á anderhalf de oven in.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Angelique Van As-de Zoete
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.