Gevulde champignons met roomkaas

Gevulde champignons uit de oven


Staat er een tapasdiner op de planning? Maak dan deze met roomkaas gevulde champignons eens. Deze lekkere hapjes zijn super simpel om te maken en ideaal voor tijdens een borrel. Je kunt ze namelijk van te voren al vullen, dus dan hoef je ze alleen nog maar in de oven te schuiven. Het is lekker om de roomkaas zelf te kruiden, maar je kunt natuurlijk ook kant-en-klare kruidenkaas gebruiken. Geniet ervan!

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Chantall van Holten
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.