Gevulde champignons met roomkaas
Staat er een tapasdiner op de planning? Maak dan deze met roomkaas gevulde champignons eens. Deze lekkere hapjes zijn super simpel om te maken en ideaal voor tijdens een borrel. Je kunt ze namelijk van te voren al vullen, dus dan hoef je ze alleen nog maar in de oven te schuiven. Het is lekker om de roomkaas zelf te kruiden, maar je kunt natuurlijk ook kant-en-klare kruidenkaas gebruiken. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |