Gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten

Gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten

Ingrediënten

Gevulde dadels zijn ontzettend lekker en een prima hapje om te serveren bij de borrel. Zo ook deze gevulde dadels met monchou en walnoten. Ontzettend simpel om te maken, maar daarom zeker niet minder lekker. Wikkel nog wat parmaham om de gevulde dadels en je hebt een lekker hapje wat zowel lichtzoet als hartig is. Enjoy! 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Liesje_abc
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.