Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème

Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème


Deze gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème met pancetta passen perfect bij de paasbrunch, maar kun je ook zo omtoveren tot borrelhapjes. Of je serveert een eitje als amuse of voorgerechtje tijdens het paasdiner. Yum!! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Jouliska de Graaf
  • Dicky Buyk-van Wingerden
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.