Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème

Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème

Ingrediënten

Deze gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème met pancetta passen perfect bij de paasbrunch, maar kun je ook zo omtoveren tot borrelhapjes. Of je serveert een eitje als amuse of voorgerechtje tijdens het paasdiner. Yum!! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat Bruschetta met passata, basili...
Pastasalade met spinazie, avocado, tomaat en spek Pastasalade met spinazie, avoc...
Zomerse fruitsalade Zomerse fruitsalade
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.