Gevulde havermoutpuddinkjes

Gevulde havermoutpuddinkjes


Met havermout kun je lekker variëren. Je kunt er pap mee maken en het verwerken in smoothies en mueslirepen. Maar wat ook lekker is, is om er gevulde puddinkjes mee te maken. Super gemakkelijk en het zorgt voor een heerlijk voedzaam ontbijtje. Doe een schep gekookte havermout in een bakje en schep daar een lekkere vulling op. Schep er vervolgens nog een laagje havermout op en zet weg in de koelkast. Twee uur later heb je een heerlijke pudding. Bestrooi met de amandelen en abrikozen en het genieten kan beginnen. Eet smakelijk. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Els Vogelpoel
  • Kris Timmerman
  • Wouter De Kamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.