Gevulde paprika met Oosterse twist
De paprika is lekker zoet, de pittige vulling is een heerlijke tegenhanger. De ras el hanout, een pittige kruidenmix van kaneel, komijn, peper, gember, saffraan en kurkuma, brengt de vulling naar een hoger niveau. Wees niet bang om voor andere groenten te kiezen als je daarmee restjes op kan maken. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |