Gevulde pompoen met andijvie

Snelle basis groentesoep


Het is weer herfst en in de herfst mag een recept met pompoen natuurlijk niet ontbreken. Deze pompoen gevuld met een mengsel van freekeh, andijvie en kaas is zeker een aanrader. Net weer even anders dan eens standaard variant gevuld met gehakt. Het is helemaal niet moeilijk om klaar te maken en deze combinatie is echt super. Maak het geheel af met wat rozijnen en komijn en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Annemarie Paans
  • Arnella Miedema
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.