Gevulde portobello met geitenkaas
Portobello's zijn heerlijk als voorgerechtje. Het zijn hele grote paddenstoelen die je kunt vullen met allerlei lekkers, zoals bijvoorbeeld spinazie, verschillende kaassoorten of risotto. Deze portobello's zijn gevuld met geitenkaas en zongedroogde tomaat. Een heerlijke combinatie! Je kunt de portobello ook als hoofdgerecht servveren met pasta of risotto. Lekker en gezond!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |