Gevulde puntpaprika van de BBQ

Snelle basis groentesoep


Is het heerlijk barbecueweer, maar heb je vandaag even geen inspiratie voor lekker barbecuereceptjes? Met deze gevulde puntpaprika's kom je zeker goed voor de dag. Vul de paprika's met heerlijke geitenkaas en walnoten. Druppel er een beetje honing over en bestrooi het met wat tijm. Even vijf minuutjes op de barbecue en je hebt een heel erg lekker gerechtje! Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Lhruisch
  • Steffie Van de Vorstenbosch
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.