Gevulde puntpaprika’s

Gevulde puntpaprika’s


In de oven wordt alles lekkerder, daar ben ik heilig van overtuigd. Deze puntpaprikaatjes vul je met een mengsel van rijst, tomaat, paprikapoeder, knoflook, geraspte kaas en peterselie. Sowieso al heerlijk, maar uit de oven is het nóg lekkerder. Ik at deze puntpaprika's als voorgerecht, maar als je het aanvult met gehakt en extra groente is het ook perfect als hoofdgerechtje!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.