Gevulde puntpaprika’s

Gevulde puntpaprika’s

Ingrediënten

2 personen

In de oven wordt alles lekkerder, daar ben ik heilig van overtuigd. Deze puntpaprikaatjes vul je met een mengsel van rijst, tomaat, paprikapoeder, knoflook, geraspte kaas en peterselie. Sowieso al heerlijk, maar uit de oven is het nóg lekkerder. Ik at deze puntpaprika's als voorgerecht, maar als je het aanvult met gehakt en extra groente is het ook perfect als hoofdgerechtje!

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.