Gevulde ravioli met postelein-pistachenoten en kalfsoester

Gevulde ravioli met postelein-pistachenoten en kalfsoester


Postelein is een vergeten groente, die we misschien als heel Hollands beschouwen, maar het ook heel goed doet in de internationale keuken. Zoals de Italiaanse, als vulling van deze ravioli. Neem wel de tijd en de ruimte in je calorieën. Want van beide heb je veel nodig, daarmee is het echt een recept voor het weekend. Lekker de hele dag in de keuken staan en 's avonds mooie bordjes op tafel zetten. Eetsmakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.