Gevulde tomaten
Jammie! Ik heb weer een heerlijk en tegelijkertijd makkelijk voorgerecht voor je. Deze gevulde tomaten zijn namelijk een ontzettend lekker en je hebt er helemaal niet zoveel voor nodig. Naast tomaten gebruik je pijnboompitjes, geraspte kaas, knoflook en overheerlijke verse basilicum. Daarmee vul je de tomaatjes, die vervolgens nog even lekker de oven in gaan. Goed idee dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |