Gevulde tomaten met spinazie

Foody Redactie


Gevulde tomaten, eindelijk is het ervan gekomen om ze te maken. Ik vind ze namelijk zó lekker! Ik vulde de tomaten met een mengsel van verse spinazie, champignons, pijnboompitjes en een ui. Super combinatie! Heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook lekker als hoofdgerecht met wat aardappeltjes of sla. Een topgerechtje!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Kiki Lemmink
  • Pascale Paanakker
  • Iris Zweers
  • Muriël Van de Pol
  • Michelle Aerts
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.