Glutenvrij en Suikervrij bananenbrood met pecan noten
Deze glutenvrije en suikervrije bananenbrood met dadels en pecannoten is mega lekker! Het is niet alleen heel erg lekker, het vult ook nog eens enorm en wat misschien nog wel fijner is is dat het super makkelijk en snel is om te het te maken. Heerlijk om mee te ontbijten, want echt, na één plakje zit je al goed vol, maar ook heerlijk als tussendoortje. Begin je al lekkere trek te krijgen? Hup hup, aan de slag dan maar! Enjoy.
Voorbereiding: 10 min, Oventijd: 50 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |