Glutenvrije bruschetta met perzik en serranoham

Bruschetta met perzik en serranoham (glutenvrij)

Ingrediënten

4 personen

Bruschetta, een lekker stuk brood met knoflook, tomaten, verse basilicum en olijfolie. Een heerlijk hapje voor bij de borrel of als antipasti. Deze zomerse en glutenvrije variant met perzik en serranoham is minstens net zo lekker. Super simpel om te maken en ideaal voor bij de borrel of als voorgerechtje. Klinkt goed toch? Geniet ervan. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.