Glutenvrije edamame spaghetti met geroosterde bloemkool

Foody Redactie


Pasta, yumm!! Heerlijk in salades, als voorgerecht en natuurlijk als hoofdgerecht. Deze glutenvrije edamame spaghetti met geroosterde bloemkool is ook zeker een aanrader! Onwijs lekker en een prima alternatief voor als je bijvoorbeeld minder koolhydraten wilt eten. Het smaakt ook niet heel anders dan 'normale' pasta, dus het is super in combinatie met allerlei smaken. Deze vegetarische variant met geroosterde bloemkool, blauwe kaas, pesto en pecannoten is dus zeker de moeite waard eens te proberen. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Renate Rozendaal
  • Louise Van Der Kelen
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.