Glutenvrije Eierkoeken
Deze healthy eierkoeken zijn supersimpel om te maken, lekker en daarnaast ook nog eens glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. Deze eierkoeken zijn namelijk gemaakt van amandelmeel en voor het zoete is er wat agavesiroop aan toegevoegd. Deze suikervariant bevat nog voedingsstoffen en je hebt er veel minder van nodig dan gewone witte suiker. Klinkt goed toch? Enjoy!
Als je stevia gebruikt i.p.v. agavesiroop, is dit recept Voedselzandloper proof.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |