Glutenvrije melanzane alla parmigiana

Glutenvrije melanzane alla parmigiana

Ingrediënten

Melanzane alla Parmigiana is een combinatie van gegrilde aubergine, tomaat en kaas. Een heerlijk, Italiaans gerecht! Het maken van de melanzane is niet heel moeilijk, maar het is wel een tijdrovend werkje. De aubergine plakken moeten namelijk met meel worden bestreken en worden gebakken in de pan tot ze mooi goudbruin zijn. Dit neemt wat tijd in beslag, maar het is wel erg lekker.

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Quesedilla met cottage cheese Quesedilla met cottage cheese
Gezonde kipburger Gezonde kipburger
Hartige plaattaart met aubergine Hartige plaattaart met aubergine
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Mary Vds
  • Jacqueline Zwarter
  • Tania van Huik
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.