Gnocchi
Niet iedereen is even dol op gekookte gnocchi. Gnocchi zijn pasta-achtige deegballetjes, gemaakt met aardappelpuree. Door de balletjes na het koken kort te bakken in een beetje olijfolie krijgen ze een heerlijk krokant korstje. Veelal maakt dit het verschil voor de gnocchi-haters. Serveer de gnocchi bijvoorbeeld met een lekkere tomatensaus met mozzarella en basilicum.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |