Gnocchi con Pesto
De Italiaanse keuken is genieten. De gerechten zijn simpel en lekker, zitten vol met smaak en goede ingrediënten. Net als deze Gnocchi con pesto. Een heerlijke maaltijd die zo op tafel staat. Maak zelf een pesto van pijnboompitten, basilicum, koflook, Parmezaanse kaas en wat olie. Verdeel dit over de gnocchi en garneer het met wat geroosterde tomaatjes en wat Parmezaanse kaas. Gegarandeerd genieten!
Let op: De zelfgemaakte gedroogde tomaatjes moeten wel 2 uurtjes in de oven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |