Gnocchi met Cavolo Nero

Fresh & Easy: Gnocchi met cavolo nero


Gnocchi is heerlijk, maar vooral in combinatie met Cavolo Nero, ofwel, palmkool of Toscaanse boerenkool. Cavolo Nero heeft in tegenstelling tot de Hollandse boerenkool meer bite. Breng de palmkool op smaak met een uitje, knoflook en ansjovis. Garneer de gnochhi met cavolo nero voor het serveren ruim met Parmezaanse kaas en smullen maar! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Gnocchi carbonara
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Makkelijke Maaltijd: Gnocchi ‘n Cheese
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zoete aardappel gnocchi
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.