Gnocchi met postelein, tomaat en knoflook-salie gehaktballetjes

Gnocchi met postelein, tomaat en knoflook-salie gehaktballetjes

Ingrediënten

4 personen

Restjesdagen zijn zo fijn! Zo heb ik deze heerlijke gnocchi met postelein, tomaat en knoflook-salie gehaktballetjes gemaakt met hetgeen in nog in huis had liggen. Hier heb ik een super lekker ruikend en makkelijk te maken pastagerechtje van gemaakt. Serveer de gnocchi met Parmezaanse kaas en een lekker stuk stevig brood om in de tomatensaus te dopen. Yum! Eet smakelijk.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.