Groene asperges met ham in bladerdeeg
Wil je iets origineels maken voor de lunch? Of iets lekkers om te serveren bij een stukje mals vlees of verse vis? Dan moet je dit recept zeker eens proberen! Een lekker hartig pakketje van groene asperges en ham omwikkeld met bladerdeeg en daarop een heerlijk krokant korstje van geraspte kaas. Klinkt verrukkelijk toch? Zeker weten dat je dit recept nog veel vaker gaat bereiden. Geniet ervan!
Los van de 20 minuten oventijd ben je er in 25 minuten mee klaar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |