Groene asperges met parmaham
Ben je nog op zoek naar een lekker en gezond hapje voor bij de borrel? Met dit recept maak je heerlijke groene asperges gewikkeld in een Italiaans plakje parmaham. Ze zijn heel gemakkelijk en snel te maken, dus je kunt ze prima op de avond zelf bereiden en ze daarna direct warm serveren. Lekker, snel en simpel. Ideaal hapje dus. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |